Skip to content

HOme

Gordels inbouwen

Gordels inbouwen

Car Lab onderscheidt zich van andere bedrijven en biedt maar liefst 200 kleuren gordels uit voorraad leverbaar aan. Het vervangen van autogordels geeft een hele andere look aan uw interieur. Ons brede assortiment gordels zien er niet alleen top uit, maar zijn dan ook van de hoogste kwaliteit. Daarnaast staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Het vervangen van uw autogordels kunt u met een gerust hart aan onze professionals over laten.

Naast een geweldige uitstraling, garanderen wij ook uw veiligheid:

Het duurt ongeveer 30 min per gordel om deze in- en uit te bouwen. Zo duurt het dus gemiddeld gezien 2,5 uur om 5 gordels in te bouwen. In de tussentijd kunt u plaatsnemen in onze wachtruimte, waar u van alle gemakken voorzien wordt zoals Wifi, een tv of heerlijk bakje koffie. 

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

Onze professionals adviseren u met veel plezier over de mogelijkheden. Wij bieden u graag een kop koffie aan in ons super moderne autolab om uw wensen te bespreken.

Design altijd naar wensen

Geef gerust uw wensen aan en Car Lab regelt het! De projecten die bij Car Lab voorbij komen, zijn niet in een hokje te plaatsen. Van groot tot klein, standaard tot volledig op maat, bij ons kan het allemaal.
× Hulp nodig?