Skip to content

HOme

Remklauwen spuiten

Remklauwen spuiten

Naast het perfecte design van uw auto, zijn wij ook gespecialiseerd in het spuiten van uw remklauwen. Dit zorgt voor een exclusievere en sportieve uitstraling van uw auto en geeft een echte finishing touch. Naast een sportieve look, biedt het een bescherming laag aan de remklauwen. Wij kunnen de remklauwen in elk gewenste kleur spuiten in onze eigen spuitcabine. Doordat wij een eigen spuitcabine hebben, hoeven wij dit werk niet uit te besteden aan externe bedrijven. Dit bespaart u een hoop tijd, waardoor u uw droomauto nog sneller in bezit heeft

U kunt er ook voor kiezen om de remblokken te voorzien van een opdruk, bijvoorbeeld van uw bedrijfslogo. Heeft u een eigen ontwerp? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen kleur te customizen, alles is mogelijk! Bij Car Lab gebeurt dit met de hoogste kwaliteit en de werkzaamheden worden uitgevoerd door professionals die gespecialiseerd zijn in het spuiten van auto’s.

Je kunt bij Car Lab terecht voor veel meer diensten ten behoeve van een volledig custom auto. Voor het complete plaatje kun je bijvoorbeeld je gordels laten matchen met de kleur van de remklauwen.

Wij denken graag met u mee

Onze professionals adviseren u met veel plezier over de mogelijkheden. Wij bieden u graag een kop koffie aan in ons super moderne autolab om uw wensen te bespreken.

Design altijd naar wensen

Geef gerust uw wensen aan en Car Lab regelt het! De projecten die bij Car Lab voorbij komen, zijn niet in een hokje te plaatsen. Van groot tot klein, standaard tot volledig op maat, bij ons kan het allemaal.
× Hulp nodig?