Skip to content

HOme

Uitlaatsystemen

Uitlaatsystemen

Het aanpassen van het uitlaatsysteem levert niet alleen een prachtig geluid op, maar ook extra vermogen en een soepeler lopend systeem. U kunt bij ons terecht voor complete uitlaatsystemen, downpipes, sportkatalysators en dempers. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het creëeren van uitlaatsystemen op maat. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij samen met u kijken wat er nodig is om het beste geluid te produceren. Voor iedere auto en elk automerk hebben wij een passende uitlaat! 

Mocht u wel een zwaarder geluid willen maar geen compleet nieuwe uitlaat ? Dan is een kleppensysteem de oplossing, door middel van het plaatsen van een klep (die u kunt openen en sluiten) voor de einddemper kunnen we een zwaarder geluid creëren. Als de klep open staat komt het geluid uit de klep en gaat het dus niet eerst door uw einddemper alvorens het geluid uit de uitlaat komt. Heeft u de klep gesloten, dan maakt de auto hetzelfde geluid als origineel. 

Wij denken graag met u mee

Onze professionals adviseren u met veel plezier over de mogelijkheden. Wij bieden u graag een kop koffie aan in ons super moderne autolab om uw wensen te bespreken.

Design altijd naar wensen

Geef gerust uw wensen aan en Car Lab regelt het! De projecten die bij Car Lab voorbij komen, zijn niet in een hokje te plaatsen. Van groot tot klein, standaard tot volledig op maat, bij ons kan het allemaal.
× Hulp nodig?